FC Dames Ternat:
plezier ... progressie ... prestatie!

Wij zoeken nieuwe sponsors

Allen , 

 De coronacrisis heeft een zware financiële impact op het verenigingsleven. Ook bij FC Dames Ternat is dat zo. Lange periode geen kantine-inkomsten, ons jaarlijks damesvoetbaltornooi op 15augustus afgelast,... 

Onze smulavond wordt omgevormd  naar een Take away. Eerstdaags ontvang je hierover meer info en het bestelformolier. Wij hopen dat iedereen massaal gaat bestellen en ons zo  een financieel duwtje in de rug geeft. Vraag ook familien vrienden en buren om te bestellen.

Hierdoor worden het jaarlijks Dieselboekje en de onderleggers omgevormd tot een Take Away- boekje dat bij elke bestelling/afhaling zal gevoegd worden.

Voor het Take Away boekje zijn wij op zoek naar nieuwe bijkomende sponsors. Sponsoren kan al vanaf 30 euro. Ken jij iemand ( jouw bedrijf, je werkgever, een buur, een vriend, een familielied,...) die ons zou willen sponsoren , dan bezorgen we  je graag de sponsorbrief en /of  de sponsorbrochure met alle mogelijkheden. Sponsorborden rond het terrein in Wambeek ten voordele van FC dames Ternat kunnen je bedrijf een extra boost geven.

Wens je meer info of mogen we iemand met jouw groeten contacteren laat het ons zeker weten.  

mail : sponsoring@fcdamesternat.be

GSM  : Stefaan Cordier 0495/222427

            Luc Borremans 0476/768728