FC Dames Ternat:
plezier ... progressie ... prestatie!

Recrea bekert verder!

Op vrijdag 11 oktober trok de recrea-ploeg naar KSC Mechelen voor de 1e ronde van de beker. Het beloofde geen gemakkelijk duel te worden want KSC Mechelen won al zijn vijf reeds gespeelde competitiewedstrijden en slikte nog maar 1 tegendoelpunt.

De 1e helft verliep moeizaam voor onze dames. Ze probeerden goed te voetballen maar de druk van de tegenstander en de tegenwind was groot en onze dames geraakten moeilijk tot aan het doel. Mechelen zette in de 1e helft dan ook de 1-0 op het scorebord.

De 2e helft was onze diesel warmgedraaid. FC Dames Ternat bracht mooie combinaties op de mat en Kim kon de bordjes in evenwicht brengen: 1-1.

Dit gelijkspel wilden onze dames niet meer uit handen geven, van doelvrouw tot aanvaller werd er hard gewerkt. Mel vond de weg naar het doel en tikte de 1-2 eindstand binnen.

13 gelukkige dames en een trotse trainer verlieten het veld. Op naar de 2e ronde in de beker!